سیر سیاه فرآوری شده اُ آب 2023-10-18
سیر سیاه را از کجا تهیه کنیم؟
سیر سیاه همان سیر سفید است که به مدت 30 الی 90 روز در دمای 177 درجه نگه داری میشود و این امر باعث میشود سیر حالت ژله پیدا کرده و همچنین بوی بد سیر معمولی را نخواهد داشت.از همه مهم تر سیر سیاه خواص بسیار زیادی دارد و میتوانید برای هر درد و مشکلی استفاده کنید بعلاوه سیر سیاه راحت تر خورده میشود. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. سیر سیاه مملو از ویتامین ها،آنتی اکسیدانها،پلی فنول،فلاونوئید و آمینو اسید است و منبع فیبر،پروتئین،آهن،کلسیم و ویتامین C است. از طعم منحصر به فرد ترش و شیرین و بافت نرم و این سوپرفود لذت ببرید. از طعم منحصر به فرد و بافت نرم و ترش و شیرین این سوپرفود لذت ببرید. سیر سیاه مملو از ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، پلی فنول، فلاونوئید و آمینواسیدها است و منبع فیبر، پروتئین، آهن، کلسیم و ویتامین C است.
سیر سیاه دکتر بیز235,000 تومان قیمت اصلی 235,000 تومان بود.230,000 تومانقیمت فعلی 230,000 تومان است. 58,000 تومان قیمت اصلی 58,000 تومان بود.54,000 تومانقیمت فعلی 54,000 تومان است. برای اطلاع بیشتر از خواص سیرسیاه برای لاغری، به مقاله خواص سیر سیاه مراجعه کنید.
از طعم منحصر به فرد و بافت نرم و ترش و شیرین این سوپر فود لذت ببرید. بهترین جایگزین انواع سیر ترشی هاست که میتوانید بدون در نظر گرفتن بوی سیر از این طلای سیاه استفاده کنید. در نتیجه، مکانهای مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خردهفروشیهای آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی. چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید.
سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند. سیر سیاه به علت طعم خوب و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی با افزایش تقاضای مصرف در طی سال های اخیر جزء معروفترین و برجستهترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده است. سیر سیاه در واقع از فرآیند تخمیر سیر خام تازه در طی مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ به وجود میآید. برای بهره بردن از مزیتهای سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید.
چرا که بسیاری از غذاها و خوراکی های سنتی ایران زمین با مواد غذایی سالم و همچنین با رعایت اصول طب سنتی و یا باستانی ایران تهیه میگردیدند. از دیگر ویژگی های سیرسیاه، میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن و حفاظت از بدن در برابر بیماری ها اشاره کرد.سیرسیاه حاوی آنتی اکسیدان است و از بدن در برابر بیماری ها محافظت میکند و از بروز بیماری هایی مانند آنفولانزا پیشگیری میکند. در صورت تمایل میتوانید سیر سیاه و انواع محصولات OAB را از فروشگاه اینترنتی سلام عطار به قیمت ارزان خریداری کنید. آلیسین مفید و بوی بد آن در فرآیند تخمیر تبدیل به ماده مفید آنتی اکسیدان بدون بو میشود که خواص پیشگیری از بیماری و درمان را ۴ الی ۵ برابر افزایش میدهد.
ایمالز اولین وبسایت مقایسه قیمت در ایران است.ایمالز جستجوگر کالا در بین فروشگاههای اینترنتی است، و به خریدار کمک میکند تمام انتخابهای خود را در یک جا مشاهده کرده و کالاها را با قیمت ارزانتری تهیه کند. همچنین این امر موجب خرید بهتر، ارزانتر و آگاهی از قیمت واقعی اجناس میشود.لازم به ذکر است که ایمالز فروشگاه اینترنتی نیست و تنها مرجعی برای جستجو، مقایسه و معرفی کالا و فروشگاههای اینترنتی می باشد. آزمایشات نشان داده است که سیر سیاه می تواند به ترمیم آسیب عضلات قلب ناشی از کمبود جریان خون، یا همان بیماری ایسکمیک کمک کند. سیر سیاه همچنین می تواند با کاهش سطح بالای تری گلیسیرید و کلسترول، خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبههای سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط میشود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن میشود.
این محصول که از فرآوری خاص سیر معمولی به دست میآید، دارای خواص درمانی و ارزش غذایی فوقالعادهای است که آن را به یک مکمل غذایی قدرتمند تبدیل کرده است. در این مقاله، به بررسی جامع ویژگیها، مزایا و کاربردهای این محصول شگفتانگیز میپردازیم. سیر سیاه به دست آمده طعمی غنی و بافتی نرم و شکلاتی داشته و مزه ای دلپذیر و ترش و شیرین دارد.
(وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. آرمان فروشگاه تغذیه سالم و عطاری گون (گون استور) ارائه ی محصولات و مواد غذایی سالم، گیاهی و بدون هرگونه مواد نگهدارنده و مضرر برای بدن انسان است. همچنین یکی از اهداف مجموعه زنده نگه داشتن تغذیه های سنتی میهن عزیزمان ایران است که متاسفانه با نفوذ روزافزون فرهنگ های خارجی در حال کمرنگ شدن در جامعه هستند. بنابراین تلاش برای رسیدن به این اهداف سبب گشته تا گون استور به بازارچه ای از سوغات سرای ایرانیان تبدیل گردد.
با افزودن این محصول شگفتانگیز به رژیم غذایی خود، میتوانید گامی مهم در جهت بهبود سلامت و کیفیت زندگی خود بردارید. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد. فرآیند تولید سیر سیاه اولین بار در کره توسعه یافت و از آن زمان به سایر نقاط جهان از جمله ژاپن و ایالات متحده گسترش یافت. سیر سیاه فرآوری شده OAB یکی از شگفتانگیزترین محصولات طبیعی است که در سالهای اخیر توجه بسیاری از متخصصان تغذیه و علاقهمندان به سلامتی را به خود جلب کرده است.
سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید.
به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و طعم دهنده است که می تواند بعد جدیدی به آشپزی شما ببخشد. اگرچه یافتن آن ممکن است سخت تر از سیر معمولی باشد، اما به دنبال طعم پیچیده و مزایای تغذیه ای آن است. شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد.
طلای سیاه OAB معجزه سلامتی سیر سیاه از فرآیند تخمیر سیر سفید تحت دما و رطوبت کنترل شده و بدون هیچ گونه مواد شیمیایی و صنعتی به دست می آید که در این فرآیند آنتی اکسیدان ان چند برابر میشود. سیر سیاه به دست آمده طعمی غنی و بافتی نرم و شکلاتی داشته و مزه ای دلپذیر و ترش و شیرین دارد در این فرآیند تولید این محصول، بوی سیر از بین رفته و این ماده غذایی سودمند را برای استفاده روزمره مناسب مینماید. این سیر نرم و ژله ای و خوش طعم را میتوانید با غذا یا با نان میل کنید. همچنین به راحتی در تهیه انواع غذاها، سوپ ها بر روی سالادها به صورت حبه یا له شده استفاده کنید. سیر سیاه دارای طعم و عطر عالی بوده و به عنوان چاشنی لذیذ مورد استفاده است. سیر سیاه مملو از ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، پلی فنول، فلاونوئید و آمینو اسید است و منبع فیبر، پروتئین، آهن، کلسیم و ویتامین C است.
مصرف سیرسیاه برای افرادی که مشکل فشار دارند و از فشار بالا رنج میبرند، همچنین افراد دیابتی و کسانی که قند بالایی دارند مناسب است.همچنین سیرسیاه را برای درمان کم خونی نیز میتوانید استفاده کنید. بعد از باز شدن ، محتویات درون بسته بندی در معرض رطوبت و جریان هوا قرار می گیرد و ممکن است کیفیت سیر سیاه را تغییر دهد. به کمک این گیره می توانید قسمت باز شده پلاستیکی را ببندید و نگران تغییر کیفیت سیر سیاه خود نباشید.
سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده میشود. این محصول رضایت مشتریان را به همراه داشته و شما عزیزان با خیال راحت میتوانید از سیر سیاه oab استفاده کنید. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند.
در فرآیند تولید این محصول، بوی سیر از بین رفته و این ماده غذایی سودمند را برای استفاده روزمره مناسب می نماید. آگلیاتا یک سس و چاشنی سیر خوشمزه و تند در آشپزی ایتالیایی است که برای طعم دادن و همراهی با گوشت کبابی یا آبپز، ماهی و سبزیجات استفاده میشود.[۳][۴][۵] این سس اولین بار در روم باستان دیده شده و بخشی از غذاهای لیگوریا باقی مانده است. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود.
سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. غذاهای مقوی دوران شیردهی مادر دارنده گروه خون AB پروتئین کلسیم آهن روی -ماهی و غذاهای دریایی -فراورده های سویا -لبنیات تخمیری -مقدار کم از گوشت گوزن و آهو ارگانیک –... منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه میشود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد.
میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. گیاه کارکرد مقدار مصرف بیل بری bilberry تسکین دهنده هموروئید و واریس 25 میلی گرم کپسول روزانه 2 بار بابونه آرامبخش، تسکین دهنده سوزش سر معده و تسکین دهنده هموروئید... دارندگان گروه خون AB می بایست در کنترل فشار خون خود بسیار دقیق باشند. پری اکلامپسیا (فشار خون بالا در دوران بارداری) در دوران آخر حاملگی می تواند مشکلات بسیاری... برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. یک حساب کاربری ایجاد کنید یا برای مشاهده سفارشات خود، وارد حساب کاربری شوید.
برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. سس سیر را میتوان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقابها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخممرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده میشود. 98,000 تومان قیمت اصلی 98,000 تومان بود.95,000 تومانقیمت فعلی 95,000 تومان است. 95,000 تومان قیمت اصلی 95,000 تومان بود.93,000 تومانقیمت فعلی 93,000 تومان است. 52,000 تومان قیمت اصلی 52,000 تومان بود.49,000 تومانقیمت فعلی 49,000 تومان است.
به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد. تهیه سیر سیاه در خانه نیز امکان پذیر است، اگرچه به تجهیزات تخصصی نیاز دارد. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که گزینههای باکیفیت و ارگانیک را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که طیف کاملی از مزایای تغذیهای را دریافت میکنید. به دنبال سیر هایی باشید که در لمس نرم هستند و رایحه ای شیرین و کم رنگ میوه ای دارند. سیر سیاه مملو از آنتی اکسیدان های مختلف است که به مبارزه با رادیکال های آزاد، کاهش التهاب و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلول های ما کمک می کند. با توجه به اینکه از سیر سفید برای کاهش طول سرماخوردگی استفاده می شود، افزایش محتوای آنتی اکسیدان در سیر سیاه تأثیر بیشتری در این امر دارد و ضد سرطان است.
فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. برای لاغر شدن با سیرسیاه کافیست صبح ها قبل از صبحانه و به صورت ناشتا چند حبه قیمت سیر سیاه میل کنید و ین کار را تا چند هفته انجام دهید.همچنین همراه با غذا در نهار و شام هم از سیرسیاه استفاده کنید.
از طعم منحصر به فرد و بافت نرم و ترش و شیرین این سوپر فود لذت ببرید.بهترین جایگزین انواع سیر ترشی هاست که میتوانید بدون در نظر گرفتن بوی سیر از این طلای سیاه استفاده کنید. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که به دنبال منابع باکیفیت باشید تا طعم و بافت ثابتی داشته باشید. در حالی که سیر تازه می تواند چندین ماه در جای خشک و خنک نگهداری شود، سیر سیاه ماندگاری کوتاه تری دارد و برای حفظ کیفیت آن باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود.
این سیر نرم و ژله ای و خوش طعم را می توانید با غذا یا با نان میل کنید. همچنین به راحتی در تهیه انواع غذاها، سوپ ها و بر روی سالادها به صورت حبه یا له شده استفاده کنید. با فروشگاه اینترنتی گون استور، با خیالی آسوده مواد غذایی سالم خرید کن! ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در این محصول به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند و توانایی بدن را در مبارزه با عفونتها افزایش میدهند.
با گزینه های بسیار زیاد، لذت بردن از طعم منحصر به فرد و مزایای سلامتی سیر سیاه هرگز آسان تر نبوده است. سیر سیاه یک ماده دوست داشتنی است که در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. این نوعی سیر است که تخمیر شده و در نتیجه رنگی تیره و کاراملی مانند و طعمی شیرین و اومامی دارد.
بسیاری از مردم از سیر سیاه در آشپزی خود استفاده می کنند تا به غذاهای خود عمق و پیچیدگی اضافه کنند. سیر سیاه از فرآیند تخمیر سیر سفید تحت دما و رطوبت کنترل شده و بدون هیچ گونه مواد شیمیایی و صنعتی به دست می آید که در این فرآیند میزان آنتی اکسیدان آن چندین برابر می شود. از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است. در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه میشوند و ترکیبات جدیدی تشکیل میدهند که راحتتر توسط بدن جذب میشوند. سیر سیاه همچنین دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سیر معمولی است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد.
با توجه به اینکه از سیر سفید برای کاهش طول سرماخوردگی استفاده می شود، افزایش محتوای آنتی اکسیدان در سیر سیاه تأثیر بیشتری در این امر دارد و ضد سرطان است. می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد.
از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. امروزه نیز برخی از محصولات فرآوری شده آن که شامل ملاس (شیره)، پوره، خمیر، عصاره و قرصهای مکمل در ویتنام میباشد به بازار جهانی معرفی شدهاند. این کار نسبتا سختی است که آن بعد از تخمیر به حالت ژلهایی و حبههای آن به رنگ سیاه در میآید. در این فرآیند بوی بد آن از بین میرود و بافتی قابل جویدن دارد و طعم شیرین و مطبوعی پیدا میکند. همچنین آن در رأس غذاهایی است که خاصیت ضد سرطان و بهبود سرعت درمان سرطان دارد.
اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید. سیر سیاه فرآوری شده OAB یک محصول طبیعی و قدرتمند است که میتواند نقش مهمی در بهبود سلامت عمومی داشته باشد. با توجه به خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و تقویتکننده سیستم ایمنی، این محصول میتواند مکمل ارزشمندی برای رژیم غذایی روزانه باشد. با این حال، مانند هر مکمل غذایی دیگر، مصرف متعادل و با مشورت متخصصان سلامت توصیه میشود.
این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. به دلیل طرز تهیه آن اغلب به عنوان سیر کهنه یا سیر تخمیر شده شناخته می شود. اگرچه ممکن است خوردن سیر سیاه شده عجیب به نظر برسد، اما در واقع یک ماده بسیار مورد توجه در بسیاری از دستور العمل ها است و در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به بهبود حساسیت به انسولین و کنترل بهتر قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. برای لاغر شدن با سیرسیاه کافیست صبح ها قبل از صبحانه و به صورت ناشتا چند حبه قیمت سیر سیاه میل کنید و ین کار را تا چند هفته انجام دهید.همچنین همراه با غذا در نهار و شام هم از سیرسیاه استفاده کنید.
مصرف منظم این محصول میتواند به کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کند. مصرف سیر سیاه OAB علاوه بر اینکه میتواند بدن را تقویت کند، انرژی بیشتری به بدن میدهد و قدرت را به بدن برمیگرداند. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. این محصول با افزایش فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی، به محافظت از کبد در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک میکند. محافظت از قلب و عروق و پیشگیری از گرفتگی رگها، کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت، بهبود دیابت و کاهش عوارض آن، ضد حساسیت، کاهش التهاب، محافظت از کبد نیز شامل خواص بیشمار آن میباشد.
در قرنهای گذشته مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیرسیاه را تولید میکردند و به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده میکردهاند. گیاه کارکرد مقدار مصرف برگ/ریشه قاصدک کاهش فشار خون، کاهش دهنده ورم به عنوان چای روزانه 2 فنجان یا 250 میلی گرم کپسول روزانه 2 بار گون (Astragalus) جلوگیری... در برخی مناطق از امولسیفایرهای دیگری مانند تخممرغ استفاده میگردد.[۷] این نامها در زبان کاتالانی و پروانسالی به معنای «سیر و روغن» هستند که به ویژه با غذاهای سواحل مدیترانه اسپانیا (والنسیا، کاتالونیا، جزایر بالئاریک، مورسیا و اندلس شرقی)، فرانسه (پروانس) و ایتالیا (لیگوریا) مرتبط است. تحقیقات نشان دادهاند که ترکیبات موجود در سیر سیاه میتوانند در پیشگیری و مهار رشد سلولهای سرطانی مؤثر باشند. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر لهشده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که بهطور سنتی با استفاده از هاون چوبی له میشود.